Toast blev skåret over i fire og honningmassen blev hældt hen over brødet.
Til sidst skulle der pinjekerner på toppen. Hvis man kan lide honning er dette en lækker lille ret.
Så var det blevet tid til at gøre lammekødet klar. Det blev pakket godt ind i noget sølvpapir. Jeg ville have prøvet at skaffe nogle rabarberblade til at pakke kødet ind i først, men det nåede jeg desværre ikke...
Kødet blev lagt ned til de varme sten. Nogle af stenene blev lagt oven på kødet og til sidst blev stenene tildækket med jord. Vi vurderede at kødet skulle have ca. en time.
Efter en time blev lammekødet pakket ud og det var dejligt mørt. Vi skar det i tern og kom dem i gryden. Vi tilsatte et hakket løg, friskhakket persille, kanel, salt og peber, lidt gurkemeje, hvidvinseddike, rød druesaft (hjemmelavet hyldebærsaft) samt honning. Dette skulle så stå og simre i ca. 15 - 20 min.
Samtidig lagde vi vores brød på en plade ved siden af.
Der blev flittigt rørt i gryden og brødene vendt....
Her ses et nærbillede af vores lækre lammegryde :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar