lørdag den 9. maj 2009

Tornerose <3

Søndag d. 26 april mødtes gruppen på Kegnæs for at lave banner. Vejret var fint og vi kunne derfor være udenfor, hvilket var rigtig hyggeligt.
Vi startede med at lave vores plade og brugte en gammel hvid dug som lærred. Vi havde et ekstra stykke som vi brugte som prøveklud....
Vi ville til først lave en blondekant men det kunne vi ikke få til at virke. istedet gik vi igang med selve banneret. Først lavede vi tjørnekrat som vi valgte at male i hånden. Herefter satte vi lidt blade på samt de forskellige motiver som vi på forhånd havde valgt.
Man skulle lige til først prøve sig lidt frem med hvor meget maling der skulle på og hvor forsigtig man skulle være så man ikke kom ind under kanten på skabelonen.
Men alt i alt er vi godt tilfredse med resultatet og det var en hyggelig dag :-)

1 kommentar:

Mette Solkær sagde ...

-hvor er det skønt at I kan finde ud af at mødes og få arbejdet sammen... glæder mig til at se detaljebilleder og kommentarene til Jeres fantastiske forsøg...;O) Det der med en blondekant, hvor gik det galt?! Man kan 'duppe' en blonde i farve, lægge den på stoffet og 'rulle' den med f.eks et paprør.
DBH Mette